top of page

Contact

 • facebook-square

Wilt u meer weten of wilt u mij inhuren voor uw project?

Neem contact op via mijn social media of via mijn mail-adres.

Hopelijk spreken we elkaar gauw!

Algemene voorwaarden

 •    Wat ik wil doen: Gestyliseerde/semi-realistische, menselijke figuren; Wezens/Monsters; 'body horror'; eenvoudige architectuur/landschapsart; Smaakvol naakt.
     Wat ik niet wil doen: Pornografische/Fetish kunst; Gefetisjiseerd bloed/gore; Furries, ponies of anthro-personages; kunst met een politieke boodschap of gerelateerd aan politieke activiteiten; alles gerelateerd aan NFT-, crypto- of blockchain-projecten, activiteiten, of bedrijven.
  (Gelieve in gedachten te houden dat dit geen volledige lijst is. Ik behoud het recht opdrachten te weigeren die mij niet comfortabel doen voelen of waarvoor ik niet de geschikte illustrator denk te zijn.)

 • Neemt u alstublieft een moment mijn portfolio of mijn social media te bekijken eer u contact opneemt, zodat u kan zien wat ik in het verleden heb gemaakt en wat ik zelf leuk vind om te maken. Daarna kunt u het besluit trekken of ik de juiste illustrator voor u ben. Mij contacteren met vragen mag ook altijd.

 • Gelieve in gedachten te houden dat schetsen slechts schetsen zijn. Ze zijn enkel bedoeld om een grof idee of compositie te communiceren naar de klant toe, en zijn niet bedoeld als een realistische representatie van het uiteindelijke, afgemaakte werk. 

        BETALINGEN

 •    Ik probeer ongeveer €20,- per uur te rekenen. Prijzen op mijn social media zijn schattingen. Ik behoud het recht meer te rekenen als de opdracht extra ingewikkeld is of bijzonder veel detail vergt. Gelieve mij te contacteren als u niet zeker bent over de potentiële kosten van uw opdracht.

 •    Er zijn 3 correctie-rondes inbegrepen bij uw opdracht. Dit zijn momenten nadat ik u een update van het werk stuur waar u de gelegenheid heeft kritiekpuntjes aan te stippen of suggesties te geven. Een grote aanpassing zal één van deze correctie-rondes opgebruiken. Ik behoud het recht extra kosten in rekening te brengen mochten degelijke aanpassingen vereist zijn nadat de drie correctie-rondes zijn opgebruikt

 •    Betalingen worden gemaakt via Paypal's Invoice-systeem, of via directe bankoverdracht. Betalingen onder de €100,- zijn vereist direct in de volledigheid vooraf betaald te worden. Betalingen hoger dan €100,- mogen 50% vooraf betaald worden, met 50% achteraf zodra de opdracht voltooid is.

 • Ik ben bereid een prijs af te spreken voor grote projecten (opdrachten waar meerdere illustraties vereist zijn, bijv. een prentenboek).

       RECHTEN

 • Het is de opdrachtgever vereist vooraf een overeenkomst te ondertekenen. In deze overeenkomst staan alle details betreffende de opdracht, prijs, rechten, deadline etc. U mag een template van deze overeenkomst bekijken op verzoek.

 • Iedere opdracht komt standaard met een exclusieve, non-commerciële gebruiksrecht. Dit houdt in dat u de opdracht/illustratie alleen voor persoonlijke doeleinden mag gebruiken, en dat ik het werk niet zal doorverkopen of licenseren aan derde partijen. Ik ben altijd bereid te werken aan opdrachten met commerciële doeleinden. Extra kosten kunnen verbonden zitten aan een exclusief, commercieel gebruiksrecht. Deze kosten zijn afhankelijk van hoe de illustratie gebruikt zal worden en in welke oplage.

 • Ik behoud altijd de persoonlijkheidsrechten. Dit houdt in dat ik het recht behoud op naamsvermelding en dat de Opdrachtgever niet zonder toestemming de illustratie(s) mag bewerken.

 • Het annuleren van de Opdracht geeft de Opdrachtgever niet het gebruiksrecht op de schetsen of onvoltooid werk.

       DEADLINES

 • Opdrachten zullen binnen 1-4 weken worden aangeleverd, hoewel deadlines kunnen variëren afhankelijk van de complexiteit van de opdracht.

 • Gelieve het duidelijk te vermelden mocht u de Opdracht vóór een bepaalde deadline nodig hebben. Er kunnen extra kosten verbonden zitten aan opdrachten die aangeleverd moeten worden in een kortere periode dan gebruikelijk.

 • Bijkomende aanpassingen aan de opdracht kunnen eventueel de deadline verschuiven.

bottom of page